Nyansatt: Tor Åge Vorren til Kupa

Tor-åge-vorren-til-kupa

 Si hei til Tor Åge, Kupas nyeste tilskudd, som skal jobbe som seniorrådgiver og forretningsutvikler i Tromsø.

 
 

Si hei til Tor Åge, Kupas nyeste tilskudd, som skal jobbe som seniorrådgiver og forretningsutvikler i Tromsø. Vi har tatt en prat med han for å bli litt bedre kjent.


I 1997 begynte Tor Åge som designer, med fokus på visuell kommunikasjon og merkevarebygging. Han har jobbet i forskjellige design- og reklamebyråer, og i 2015 startet han et eget kommunikasjonsbyrå. Her begynte han å jobbe mer med strategi og kommunikasjonsrådgivning, samt tjenestedesign.

Les også: Folkene er vår viktigste ressurs

Fagretningen fokuserer på å utvikle helhetlige, brukerrettede tjenester. Hovedmålet med tjenestedesign er å levere gode brukeropplevelser og mer effektive prosesser for bedriften.

– Man ser på en hel organisasjon sin levering av tjenester og gjennomfører en designprosess for å utvikle dette, noe som gir økt verdiskaping, innovasjonskultur og positive ringvirkninger, sier Tor Åge.

– Hvordan tenker du at denne kompetansen kan anvendes hos Kupa?

– En viktig del av rollen min vil være å veilede organisasjoner gjennom prosessen med tjeneste-, produkt- eller strategiutvikling.

Tor Åge mener det er essensielt å starte med en grundig kartlegging av hele organisasjonen og omgivelsene.

– Dette vil innebære rådgivning og å tilby praktisk hjelp og visualisering der det trengs. Videre kan min kompetanse brukes til å utforme strategier, som representerer en ny måte å jobbe på for Kupa, legger han til.

Tor Åge mener det er essensielt å starte med en grundig kartlegging av hele organisasjonen og omgivelsene. Her ser du han i aksjon under Arctic Accelerator Startup Bootcamp.

En inspirerende arbeidsform

Et av prosjektene Tor Åge er spesielt stolt av, var hans første tjenestedesignprosjekt med hjemmetjenesten i Tromsø, som fokuserte på fremtidens helsetjenester i hjemmet.

– Dette prosjektet var en aha-opplevelse for meg. Det lå tilsynelatende langt utenfor min vanlige kompetanse som designer, og jeg hadde ingen spesifikk kunnskap om helsetjenesten, sier Tor Åge.

Arbeidet med helsetjenesten i Tromsø, hvor han bidro med sin ekspertise på kreativ utvikling og designprosesser, førte til utviklingen av innovative prosesser og løsninger som skisserte fremtiden for hjemmebaserte helsetjenester.

Les også: Hvem er Kupa?

– Å se den umiddelbare verdien mitt arbeid kunne gi til mennesker, både ansatte og pasienter, var veldig givende. Det inspirerte meg til å jobbe mer med mennesker, organisasjoner, fasilitere workshops, og skape løsninger sammen med dem, sier han.


Bidra til å skape vekst og verdi i Nord-Norge

Tor Åge er født og oppvokst i Narvik, men har bodd i Tromsø siden 1997. Nå skal han jobbe som seniorrådgiver og forretningsutvikler på Kupas kontorer i byen.

– Hvorfor hadde du lyst til å jobbe i Kupa?

– Jeg har kjent til Kupa i flere år og har alltid funnet deres kompetansemiljø fascinerende, sier han og legger til:

– For meg representerer Kupa en unik mulighet til å bidra til å skape vekst og verdi i Nord-Norge, noe jeg brenner for. Jeg ser Kupa som en organisasjon som i stor grad bidrar til denne verdiskapningen, og det er noe jeg virkelig ønsker å være en del av.

Når det gjelder fremtiden hos Kupa, ser Tor Åge frem til å utvide sin kunnskap og kompetanse.

– Jeg er spent på å lære mer om Kupas prosjektarbeid og å utforske flere sider av forretningsutvikling, samt de spennende startup-prosessene vi har her, avslutter han.

 

Navn: Tor Åge Vorren
Stilligstittel: Seniorrådgiver / forretningsutvikler
Kontorplass: Tromsø

Hos Kupa: Fokuserer på tjenestedesign og strategisk utvikling, med en lidenskap for å skape verdi i Nord-Norge gjennom innovasjon og kreativitet.

Hobbyer og interesser: Tor Åge er en ekte natur- og utendørsentusiast, som elsker å utforske Nord-Norges vakre landskap gjennom fiske og fjellturer. Han har også en stor lidenskap for film og musikk, og leker med gitarer og effektbokser når han har et ledig øyeblikk. I tillegg har han en nyfunnet glede for rollespill som D&D og Nordisk Väsen, hvor han liker å skape engasjerende historier og opplevelser sammen med venner. Han er med i styret til Grafill Tromsø og er redaktør og utgiver av kunstmagasinet Duzine, trykket på Riso (spør ham gjerne hva Riso er) og med innhold fra lokale kunstnere.

 

Kunne du tenker deg å jobbe i Kupa? 

Kontakt Monica Mathiassen
HR-leder / seniorrådgiver
monica@kupa.no / 415 62 763

 
 
 
Forrige
Forrige

Søk nå: Lederutviklingsprogram for gründere

Neste
Neste

Lanserer banebrytende veileder for bærekraftsrapportering