Konferansen for blågrønn næring – utsolgt i 2023 også

 Kupa-teamet er fornøyd etter vel gjennomført Outlook North 2023.

 
 

For andre året på rad ble Outlook North, konferansen som kobler aktører og leverandører i blågrønn næring, utsolgt med over over 300 deltakere.


– Outlook North skal være den viktigste møteplassen for blågrønn næring i nord, og skal skape flere ringvirkninger for aktører og leverandører i denne næringen, sier Monica Mathiassen, prosjektleder for Outlook North.

Konferansen, som ble lansert for første gang i 2022, er en av flere satsningsområder Kupa har for å styrke denne type næring i landsdelen.

– Det er ikke en selvfølgelighet at Kupa arrangerer konferansen, men etter ønske fra kundene våre om å utvikle en felles møteplass og arena for blågrønn næring i nord ble Outlook North en realitet, sier Mathiassen.


“Synes det var et veldig sterkt faglig program, med mange interessante foredrag. Kommer definitivt til å melde meg på til neste år også.”

– deltaker fra kundeundersøkelse, 2023


Les også: Vi hjelper deg med klynger og nettverk


Stor vekst og engasjement

I 2023 ble konferansen utvidet for å få plass til flere deltakere, noe som resulterte i over 300 deltakere – 100 flere enn i 2022. Dette inkluderte også 40 studenter og 23 bedrifter på stand.

Mathiassen mener at dette er et tydelig signal om den økende interessen og betydningen av blågrønn næring i nord.

– Vi er stolte av å kunne tilby en plattform som Outlook North, hvor vi kan samle bransjeledende selskaper, up-and-comers og nye stemmer. Vi ser at arenaen både legger grunnlaget for nye kontrakter, og ikke minst for nye samarbeid som skaper enda sterkere leverandører.

I etterkant av konferansen ble det også sendt ut en spørreundersøkelse, hvor Outlook North fikk en kundetilfredshetsscore på 8,23/10. Denne økte fra 7,70/10 i 2022.


Les også: Nå kan ditt prosjekt få inntil 200 000,– i forskningsstøtte

Konferansen for 2024 allerede lansert

Med et vellykket 2023 ser Mathiassen og de andre i Kupa frem til årets konferanse, som er satt til 30.–31. oktober i Harstad.

– Det er nå mulighet å sikre seg Earlybird-billetter til konferansen, og også for å sikre deg god pris på standplass til ditt selskap! Så hvis du vet at du skal på konferansen, er det mulig å sikre seg en billett til en hyggeligere pris, avslutter Mathiassen.

 

Har du spørsmål om Outlook North? Ta kontakt med prosjektleder Monica Mathiassen

monica@kupa.no / 415 62 763

 
 
 
Forrige
Forrige

Trainee-program kommer til Harstad – har hentet over 100 talenter

Neste
Neste

Nå kan ditt prosjekt få inntil 300 000,– i forskningsstøtte