Workshop: Sirkulærøkonomi

Skal du i fremtiden kunne levere på prosjekter og tiltrekke deg nye kunder må du tilpasse deg nye forbruksvaner,
forventning om mer gjenbruk, strengere miljøkrav og ny teknologi. Hvordan er din bedrift rigget for den sirkulære omstillingen? Hvor starter du – og hvordan skaper du god butikk?

Under Arctic Innovation Week 2021 arrangerer KUPA sammen med Innovasjon Norge en workshop som gir deg innsikt i verktøy som kan hjelpe deg i prosessen. Vi håper å kunne inspirere deg til å se mulighetene som ligger i de nye kravene og bidra til utvikling av flere bærekraftige løsninger. I
workshopen jobber du med egen bedrift, og ved bruk av forskjellige verktøy vil du avdekke konkrete tiltak som kan gjøres.

Hele verden etterspør grønne løsninger – og det betyr at det er store muligheter for din bedrift. Ved å gå fra en lineær til en sirkulær modell kan dere
øke omsetningen, spare kostnader, skape flere arbeidsplasser, styrke omdømmet – og det beste av alt – bidra til å løse de store samfunnsutfordringene!

Målgruppe:
Verktøyene vi tar i bruk er tilpasset produksjonsbedrifter, men er også relevant for alle som vil skape god butikk i den nye grønne hverdagen, eller som er opptatt av forretnings-mulighetene som ligger i gjenbruk, ombruk og nye bærekraftige produkter.

For å sikre et godt og varig utbytte må hver bedrift stille med minimum 3 deltakere.

Her kan du delta:
Tromsø, Harstad

Når? 21. oktober fra 12.00-15.30

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
OM KUPA:

KUPA er ett av Nord-Norges største innovasjons- og rådgivningsselskap. Vi jobber stedsuavhengig, og hjelper startups og bedrifter å utvikle og kommersialisere nye produkter og tjenester, utarbeide forretningsmodell og strategi, hente kapital, effektivisere produksjon og implementere kvalitetssystemer. Vårt kundeløfte er drivkraft for utvikling. 

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med saker for:

Lyst å vite mer?

Jeg ønsker vite mer om hva KUPA kan bistå med!

Skroll til toppen

La oss ta en prat!

Vi kontakter deg

Hopp rett ned til innholdet