Invitasjon til Vekst gjennom å stå sammen

Opplever du at det er utfordrende å få tak i den arbeidskraften og kompetansen din virksomhet søker etter? Da er du ikke alene. Nord-Norge står foran en krevende demografisk utvikling. Vi blir stadig eldre, og vi blir stadig færre sammenlignet med resten av landet, noe som minimerer rekrutteringsgrunnlaget vårt.

Virksomhetene vi har snakket med uttaler at dette er et problem som det er utfordrende å adressere alene. For at virksomheten skal kunne vokse, ta større oppdrag og øke inntjeningen er man avhengig av å få tak i kvalifiserte arbeidstakere.

Det er viktigere enn noen gang med samarbeidsformer mellom skole og næringsliv som sikrer tilgang til kompetansen næringslivet har behov for.

31.Oktober skal vi adressere dette problemet – og finne løsningen – sammen.

 

 

Spørsmål? Kontakt vår rådgiver Monica Mathiassen

logo arena skole naeringsliv
logo harstadregionens naeringsforening
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
OM KUPA:

KUPA er ett av Nord-Norges største innovasjons- og rådgivningsselskap. Vi jobber stedsuavhengig, og hjelper startups og bedrifter å utvikle og kommersialisere nye produkter og tjenester, utarbeide forretningsmodell og strategi, hente kapital, effektivisere produksjon og implementere kvalitetssystemer. Vårt kundeløfte er drivkraft for utvikling. 

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med saker for:

Lyst å vite mer?

Jeg ønsker vite mer om hva KUPA kan bistå med!

Skroll til toppen

La oss ta en prat!

Vi kontakter deg

Hopp rett ned til innholdet