Styreutvikling Nord, et unikt samarbeid for å løfte styrekompetansen i nord!

Foto: Jan Arild Hansen, Fremover

Styreutvikling Nord er resultatet av et unikt samarbeid hvor konkurrenter har gått sammen for å løfte styrekompetansen i nord! Initiativtakerne, KUPA og VINN, har fått med seg bankene DnB, Sparebank 68° Nord, Sparebanken Narvik og UiT Norges arktiske universitet og lanserer programmet, Styreutvikling Nord. Det er første gang partene går sammen i et felles prosjekt for å styrke næringsutviklingen og virksomhetene i regionen, sier Trude Løvås Husjord i VINN.

På dagens pressekonferanse deltok Stein Trygve Bergland, Sparebanken Narvik, Sissel Eriksson, DnB, Tor Andre Grenersen, Sparebank 68° Nord, Knut Ravlo og Finn-Steinar Heimly ved UIT. Hilde M. Normark ved Narvikregionen Næringsforening tror Styreutvikling Nord er midt i blinken for mange virksomheter.

 

Vi er glade for endelig å komme i gang med kompetanseutviklingen som skal styrke virksomhetene og næringslivet i regionen, sier Vibeke Lund, KUPA.

 

Ønsker du å melde deg på Styreutvikling Nord?
For mer informasjon og påmelding, se vedlagt brosjyre. Fristen for å melde seg på er 10.11.21.

For spørsmål, ta kontakt med:
Vibeke Lund, tlf. 994 76 598 / vibeke@kupa.no
Trude Løvås Husjord, tlf. 901 83 234 / trude@vinn.no

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
OM KUPA:

KUPA er ett av Nord-Norges største innovasjons- og rådgivningsselskap. Vi jobber stedsuavhengig, og hjelper startups og bedrifter å utvikle og kommersialisere nye produkter og tjenester, utarbeide forretningsmodell og strategi, hente kapital, effektivisere produksjon og implementere kvalitetssystemer. Vårt kundeløfte er drivkraft for utvikling. 

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med saker for:

Lyst å vite mer?

Jeg ønsker vite mer om hva KUPA kan bistå med!

Skroll til toppen

La oss ta en prat!

Vi kontakter deg

Hopp rett ned til innholdet