Arctic Accelerator

Den nordnorske akseleratoren for teknologi og industri

Arctic Accelerator

Arctic Accelerator er den nordnorske akseleratoren for teknologi og er et kostnadsfritt program for deg som vil utvikle din startup – raskere. Med støtte fra din egen mentor og mentorteam, bistår vi deg i intensiv forretningsutvikling, og henter inn den spisskompetansen du trenger for å ta din startup til neste nivå. Gjennom programmet vil du også få et bredt nettverk av startups, investorer og etablerte bedrifter i nord, tilgang på samlinger og mulighet for finansiering og pengepremie.

 

Om programmet

Programmet foregår over seks måneder og består av fire samlinger. Mellom samlingene får hvert team kontinuerlig oppfølging fra mentor og nødvendig eksperthjelp. Samlingene foregår over hele Nord-Norge, og deltakelse, reise og opphold er gratis. Deltakelse i programmet utelukkes ikke av å være en del av et inkubatorprogram eller annen type støtte.

 

Hvem kan søke? 

Vi prioriterer gründere med idéer som har kunnskap og dedikasjon, har et sterkt team og har en skalerbar forretningsidé. Vi ser spesielt etter
forretningsidéer som møter globale trender innen digitalisering og bærekraftig utvikling. Eksempler på relevante bransjer kan være sjømat, maritim, energi, bygg og anlegg, annen industri og IT.

 

Hva får du som deltaker?

Vi tilbyr tett mentoroppfølging og tilgang til eksperter innenfor ditt område gjennom programmets utstrakte nasjonale og internasjonale nettverk. Du får intensiv opplæring om forretningsutvikling og mulighet til å stikke av med hovedpremien på 150 000,- under Demo Day. I tillegg vil du møte potensielle investorer og samarbeidspartnere gjennom samlingene som kan hjelpe deg å skalere forretningidéen raskere.

 

Les mer om programmet og søk på www.arcticaccelerator.no

 

Programmet støttes av Samfunnsløftet Sparebank 1 Nord-Norge, Innovasjon Norge og Siva, og drives av KUPA.

Samarbeidspartnere er samtlige SIVA-inkubatorer i Nord-Norge: Kunnskapsparken Helgeland, KPB, Norinnova, Orinor , ProBarents og Kystinkubatoren.

 

Relatert innhold

Kontaktperson

Line Backer-Grøndahl

Prosjektleder Arctic Accelerator / Ass. dir.

E-post: Send e-post
Telefon: 452 93 729

KUPA er ett av Nord-Norges største innovasjons- og rådgivningsselskap. Vi jobber stedsuavhengig, og hjelper startups og bedrifter å utvikle og kommersialisere nye produkter og tjenester, utarbeide forretningsmodell og strategi, hente kapital, effektivisere produksjon og implementere kvalitetssystemer. Vårt kundeløfte er drivkraft for utvikling. 

10 +
Idéer vurdert
1 mill +
Tilført kapital

Lyst å vite mer?

Snakk med prosjektleder for Arctic Accelerator

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med saker for:

Skroll til toppen

La oss ta en prat!

Vi kontakter deg

Hopp rett ned til innholdet