Arctic Accelerator

Den nordnorske akseleratoren for teknologi og industri

Akselerator

Arctic Accelerator er akseleratorprogrammet som dekker hele Nord-Norge. Programmet støttes av Lundin Foundation, Innovasjon Norge og Siva og drives av KUPA. Samarbeidspartnerne strekker seg fra Kunnskapsparken Helgeland, Kunnskapsparken Bodø, Norinnova i Tromsø og Kunnskapsparken Origo i Alta.

Programmet foregår over seks måneder og består av fire samlinger. Mellom samlingene får hvert team kontinuerlig oppfølging fra mentor og nødvendig eksperthjelp. Samlingene foregår over hele Nord-Norge, og deltakelse, reise og opphold er gratis. Deltakelse i programmet utelukkes ikke av å være en del av et inkubatorprogram eller annen type støtte.


OVER SEKS MÅNEDER FÅR DU ET KOSTNADSFRITT UTVIKLINGSPROGRAM
(VERDI 200.000,-) + MULIGHET TIL Å VINNE MINST 100.000,-

Vi søker skalerbare forretningsidéer og startups i Nord-Norge. Vi ser spesielt etter
forretningsidéer som møter globale trender innen digitalisering og bærekraftig utvikling. Eksempler på relevante bransjer kan være sjømat, maritim, energi, bygg og anlegg, annen industri, IT, reiseliv og teknologi i kaldt klima.

Vi tilbyr tett mentoroppfølging og tilgang til eksperter innenfor ditt område gjennom programmets utstrakte nasjonale og internasjonale nettverk. Du får intensiv opplæring om forretningsutvikling og mulighet til å stikke av med hovedpremien på 100.000,- under Demo Day. I tillegg vil du møte potensielle investorer og samarbeidspartnere gjennom samlingene som kan hjelpe deg å skalere forretningidéen raskere.

Les mer om programmet og søk på www.arcticaccelerator.no!

Arctic Algae ble kåret til beste case på Demo Day for Arctic Accelerator i 2017. De leverer i dag sin tang og tare til Michelinrestauranter på kontinentet. Hør dem fortelle om hva de fikk ut av Arctic Accelerator!

Relatert innhold

Kontaktperson

Line Backer-Grøndahl

Leder innovasjon  / Prosjektleder 

E-post: Send e-post
Telefon: 452 93 729

KUPA er ett av Nord-Norges største innovasjons- og rådgivningsselskap. Vi jobber stedsuavhengig, og hjelper startups og bedrifter å utvikle og kommersialisere nye produkter og tjenester, utarbeide forretningsmodell og strategi, hente kapital, effektivisere produksjon og implementere kvalitetssystemer. Vårt kundeløfte er drivkraft for utvikling. 

10 +
Idéer vurdert
1 mill +
Tilført kapital

Lyst å vite mer?

Snakk med vår inkubatorleder

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med saker for:

Rull til toppen

La oss ta en prat!

Vi kontakter deg

Skip to content