For startups og gründere

Vi hjelper gründere, startups, og bedrifter som har en idé de ønsker å utvikle.

For startups og gründere

Å starte egen bedrift eller utvikle nye produkter og tjenester krever ofte at man trer inn i ukjent farvann. Vi hjelper deg gjennom prosessen fra idé til bedrift, og bistår bl.a med utforming av forretningsmodell, søknadsprosesser om tilskudd- og støtteordninger, bygge team og styre, finansiering og investorstrategi. Vårt utstrakte nettverk av bedrifter gjør at vi kan hjelpe deg å identifisere pilotkunden og kobler deg med potensielle samarbeidspartnere. 

Vi hjelper deg på det stadiet du er på og trekker inn nødvendig kompetanse ut fra behov.  For å oppfylle vårt verdiløfte om å være en drivkraft for utvikling er vi opptatt av å jobbe med de vi faktisk kan være dette for. Vi starter derfor alltid med et uforpliktende møte hvor vi blir bedre kjent, og ser om vi kan være en drivkraft for utvikling for deg og din bedrift. 

Les mer om våre tjenester:

Vi tilfører ditt prosjekt kompetanse kapasitet nettverk

1

Kompetanse

Vi tilfører nødvendig kompetanse til din bedrift. 
Kombinasjonen av våre ansattes tverrfaglige kompetanseområder og gode eksterne samarbeidspartnere gjør at vi kan tilby et bredt spekter av intern og ekstern kompetanse.

2

Kapasitet

Vi tilfører kapasitet og ressurser til din bedrift.
Vi er en ekstern pådriver som tilfører nødvendig kapasitet slik at dere når deres målsetninger. Dette gjør vi enten gjennom våre prosjektteam, eller ved å få inn ekstern kapital som gir dere økt intern kapasitet.

3

Nettverk

Vi tilfører verdifullt nettverk til din bedrift.
Vi jobber tett med vårt nasjonale og internasjonale nettverk av investorer, start-ups, etablerte bedrifter og offentlige virksomheter for å kunne hjelpe deg videre. Tilgang til det riktige nettverket er ofte en katalysator for utvikling og vekst.

Relatert innhold

Kontaktperson

Becker-Grøndahl-Line

Line Backer-Grøndahl

Leder innovasjon / Seniorrådgiver

E-post: Send e-post
Telefon: 452 93 729

KUPA er ett av Nord-Norges største innovasjons- og rådgivningsselskap. Vi jobber stedsuavhengig, og hjelper startups og bedrifter å utvikle og kommersialisere nye produkter og tjenester, utarbeide forretningsmodell og strategi, hente kapital, effektivisere produksjon og implementere kvalitetssystemer. Vårt kundeløfte er drivkraft for utvikling. 

10 +
Idéer vurdert
1 mill +
Tilført kapital

Lyst å vite mer?

Jeg ønsker å vite mer om hva KUPA kan bistå med!

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med saker for:

Skroll til toppen

La oss ta en prat!

Vi kontakter deg

Hopp rett ned til innholdet