Sommerhilsen fra team KUPA!

…. og det akkurat før fellesferien er over! Vi er gjennom to hektiske kvartaler og sommerferie står på agendaen – noen er er tilbake på jobb mens andre akkurat har gått på ferie. Vi i KUPA ser tilbake på et spennende halvår med mange prosjekter hvor vi har tilført kunder kapasitet, kompetanse og nettverk.

Høydepunkter fra halvåret som er gått:

Eksplosjon Vi har gjennomført en overdragelse av konsulentvirksomheten til VINN og har med det fått inn tre nye dyktige kollegaer: Ståle, Kjetil og Thomas. Hensikten med samarbeidet er å utvikle et sterkere konsulentmiljø i Nord-Norge der vi kan tilby bedrifter en bredere kompetanse. I forbindelse med overdragelsen har Narvikkontoret flyttet kontorsted til Teknologiveien 10.

Eksplosjon Vi har søkt etter nye ansatte som vil være med på å bygge Nord-Norges største innovasjonsmiljø. Etter endt rekrutteringsprosess står vi nå igjen med tre nye ansatte: Camilla, Realf og Andrea. Våre nye ansatte vil komplementere team KUPA og styrke vårt tilbud til næringslivet i Nord.

Vårt aller siste tilskudd, Håvard, kan dere lese mer om i neste uke!

Camilla (til venstre), Realf og Andrea (til høyre)

EksplosjonVi har gjennomført andre runde med vårt egenutviklede lederutviklingsprogram «Fra gründer til leder». Programmet gir gründere verktøy for å kunne stå sterkere i lederrollen og man får møte andre gründerledere fra Nord-Norge som er i samme fase. Du kan lese mer om programmet her.

Eksplosjon Arctic Accelerator Demo Day 2022 ble arrangert for sjette gang – dette året i Tromsø med 150 deltakere fysisk og digitalt. Demo Day er Nord-Norges største møteplass for kapitalsøkende startups og investorer. I årets kull gikk 1.plass til Skade, 2.plass til Utleieappen og 3.plass til PingData. Mer om Nord-Norges største akselerator kan du lese om her.

EksplosjonGjennom Betongklyngen CIC ble KUPA engasjert for å prosjektlede og fasilitere for Jaroskolen som er spesielt utviklet for kompetanseheving av betongfagarbeidere som jobber ved elementfabrikker. Tilbudet er unikt og frem til nå noe som har manglet i bransjen. Skolen er utviklet på Jaro Betongsystemer AS’s egne premisser og komplementert med fagpersoner fra nettverket til CIC.

Eksplosjon KUPA er tildelt 500 000 DKK til første år av et treårig prosjekt, fra NORA som er Nordisk Råd sin tilskuddsordning.  Her har vi sammen med islandske, færøyske og grønlandske partnere etablerte et nordatlantisk nettverk av forretningsengler og tidligfaseinvestorer. KUPAs rådgiver Irina Melkild var i vinter på Island i forbindelse med en workshop i prosjektet.

Eksplosjon Det siste halvåret har KUPA strukturert og profesjonalisert investeringsprosessen vår, KUPA Venture. KUPA Venture har som målsetning om å være en av landsdelens mest aktive investorer. Vi investerer i bedrifter tilknyttet våre programmer som er i tidligfase. Foreløpig er planen å gjøre ca. 5 investeringer i året og vi har i dag 11 bedrifter i porteføljen.

Eksplosjon KUPA er i full sving med å planlegge årets NORKON, som vi nå har rebrandet til Outlook North i samarbeid med Deadline Media. Outlook North er årets viktigste møteplass for blågrønn næring og er en todagers konferanse stappet med muligheter for fremtidsrettede leverandører. Mer om påmelding og program finner du her.

Eksplosjon  I juni var vi i Brüssel hvor faglig påfyll og teambuilding sto på programmet. Vi besøkte blant annet KU Leuven Research & Development(LRD) – Europas mest innovative universitet, Leuven Mindgate og EU-delegasjonen på Norges Hus m.m.

Vi har hatt en hel del å henge fingrene i, men etter en velfortjent ferie ser vi frem til en høst med nye utfordringer sammen med både kunder, samarbeidspartnere og kollegaer! 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
OM KUPA:

KUPA er ett av Nord-Norges største innovasjons- og rådgivningsselskap. Vi jobber stedsuavhengig, og hjelper startups og bedrifter å utvikle og kommersialisere nye produkter og tjenester, utarbeide forretningsmodell og strategi, hente kapital, effektivisere produksjon og implementere kvalitetssystemer. Vårt kundeløfte er drivkraft for utvikling. 

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med saker for:

Lyst å vite mer?

Jeg ønsker vite mer om hva KUPA kan bistå med!

Skroll til toppen

La oss ta en prat!

Vi kontakter deg

Hopp rett ned til innholdet