Samarbeid med Norut Narvik

Utvidet samarbeid mellom Norut Narvik og KUPA skal styrke innovasjonskraften i nordnorske bedrifter

 

Norut Narvik og KUPA samarbeider i dag gjennom Betongklyngen N3C og samlokalisering i Narvik. Nå utvides og formaliseres dette samarbeidet, med formål å gi industribedrifter et mer helhetlig tilbud i arbeidet med utvikling og kommersialisering av ny teknologi.

Samarbeidsavtalen legger grunnlaget for at spesielt bedrifter innenfor bygg- og anleggsnæringen skal oppleve et nært samspill mellom den tunge FoU-kompetansen i Norut Narvik og KUPAs kommersialiseringskompetanse, slik at bedriftene og idéene raskere når markedet. Både Norut Narvik og KUPA jobber daglig med innovasjon og teknologiutvikling i Nord-Norge. Ved å samordne de ulike fagområdene kan selskapene i fellesskap bli en sterkere utviklingsaktør for bedriftene.

Terje-Nordvåg-Norut
Terje Nordvåg, Norut Narvik
Trond-Slettbakk-KUPA
Trond Slettbakk, KUPA

«Gjennom samarbeidsavtalen vil vi styrke den samlede kompetanse i våre to selskap og vi vil gjennom denne i praksis kunne tilby våre kunder et mer helthetlig utviklingstilbud» Terje Nordvåg og Trond Slettbakk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
OM KUPA:

KUPA er ett av Nord-Norges største innovasjons- og rådgivningsselskap. Vi jobber stedsuavhengig, og hjelper startups og bedrifter å utvikle og kommersialisere nye produkter og tjenester, utarbeide forretningsmodell og strategi, hente kapital, effektivisere produksjon og implementere kvalitetssystemer. Vårt kundeløfte er drivkraft for utvikling. 

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med saker for:

Lyst å vite mer?

Jeg ønsker vite mer om hva KUPA kan bistå med!

Skroll til toppen

La oss ta en prat!

Vi kontakter deg

Hopp rett ned til innholdet