Outlook North 2022

Outlook North er en todagers konferanse stappet med muligheter for fremtidsrettede leverandører

Blågrønn næring er havbruk, energi og maritim næring og leverandører til disse. De blågrønne næringene er vekstnæringer hvor Norge har både kompetanse, teknologi og ressurser til å være verdensledende.

Outlook North har som ambisjon å være samlende, verdiskapende og fremtidsrettet. Dette er gjennomsyret i programmet både på og utenfor scenen.

Hva kan du forvente på Outlook North?

Temaer som energiomstilling og nye verdikjeder, kraftsituasjonen, unike muligheter innen grønn teknologi, nye utviklingsprosjekter for fremtidige leveranser og tilgang på kompetanse. Vi vil også diskutere nye rammebetingelser for vekst i blågrønn næring, og hvilke konsekvenser og muligheter dette har. 

Du kan også forvente å møte andre som vil og kan skape noe i nord. I tillegg arrangerer vi spennende side-events med Maritime Tech Cluster og Energiklyngen Nord.

Hva legger vi i «blågrønn næring»?

Med blågrønn næring mener vi havbruk, kraft og energi-aktører og maritim sektor (virksomheter som designer, utvikler, bygger, leverer, vedlikeholder, modifiserer, eier, opererer og omsetter skip, utstyr og spesialiserte tjenester til alle typer skip og andre flytende enheter).

Hvem er leverandører til blågrønn næring?

Driver du innen teknologi, industri, finans, juridisk, logistikk, FoU eller bemanning? Eksemplene er mange. Blågrønn næring trenger gode, nordnorske leverandører fra ulike bransjer for å realisere fremtidens prosjekter. På Outlook North får du mange muligheter til å knyttet verdifulle kontakter for fremtiden.

Sikre deg billett til nordnorges største konferanse for blågrønn næring!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
OM KUPA:

KUPA er ett av Nord-Norges største innovasjons- og rådgivningsselskap. Vi jobber stedsuavhengig, og hjelper startups og bedrifter å utvikle og kommersialisere nye produkter og tjenester, utarbeide forretningsmodell og strategi, hente kapital, effektivisere produksjon og implementere kvalitetssystemer. Vårt kundeløfte er drivkraft for utvikling. 

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med saker for:

Lyst å vite mer?

Jeg ønsker vite mer om hva KUPA kan bistå med!

Skroll til toppen

La oss ta en prat!

Vi kontakter deg

Hopp rett ned til innholdet