Direktør

Arbeidssted: Harstad

Ledig stilling

Kan du tenke deg å lede den videre utviklingen av KUPA?

Arbeidssted: Harstad
Jobbtype: Heltid
Søknadsfrist: 01.05.21

Et av Nord-Norges største industrirettede innovasjons- og rådgivningsselskap

KUPA AS er et industrirettet innovasjons- og rådgivingsselskap med 18 kompetente medarbeidere og kontorsteder i Harstad, Narvik, Finnsnes og Tromsø. Vårt overordnete mål er utvikling av vekstkraftige bedrifter og våre kunder har primært ståsted i Nord-Norge eller søker forretningsmuligheter i nordområdene.

Drivkraft for utvikling

KUPAs verdiløfte er drivkraft for utvikling. Verdiløftet innebærer at KUPA tilfører kundene kapasitet, kompetanse og nettverk som er viktig for utvikling og omstilling. Viktigste kundegrupper er oppstartsbedrifter, etablerte bedrifter, klynger og nettverk. KUPA er blant annet operatør for Sivas nasjonale inkubatorprogram og prosjektleder for Arctic Accelerator. Vi har prosjektledelsen for den nasjonale innovasjonsklyngen Betongklyngen N3C, daglig ledelse av Energiklyngen Nord og vi er felles utviklingsressurs for fem havbruksselskap i Sør-Troms. KUPA investerer også i utvalgte selskaper og har ved starten av 2021 eierandeler i ca. ti bedrifter.

Kunne du tenke deg å lede den videre utviklingen av ett av Nord-Norges største innovasjonsselskap? Vi søker nå etter ny administrerende direktør!

Aktuelle arbeidsoppgaver:

  • Lede og utvikle KUPA i tråd med styrets forventninger og ambisjoner
  • Realisere og videreutvikle strategiske satsinger
  • Sørge for en profesjonell og effektiv ledelse og organisering av selskapet
  • Delta i nettverk og på møteplasser med samarbeidspartnere og kunder
  • Profilere selskapet i samsvar med verdier og kundeløfte

Kompetanse:

  • Høyere utdanning (masternivå eller tilsvarende)
  • Omfattende ledererfaring fra kompetanseorganisasjoner
  • God forretningsforståelse
  • Erfaring med prosjekt som arbeidsmetode

Personlige egenskaper:

Vi mener at du som kandidat må ha solid samfunnsforståelse. Det er sentralt at du har god kunnskap om og forståelse for Nord-Norge, og at du har et sterkt engasjement for utvikling av landsdelen. Som vår leder må du evne å identifisere og tydeliggjøre KUPAs rolle i utviklingen av Nord-Norges næringsliv.

Det er nødvendig at du som toppleder har gode strategisk egenskaper og kan vise til resultater fra langsiktig arbeid.

Du må ha erfaring fra beslutningsprosesser i offentlig og privat sektor, og evne å jobbe langsiktig.

I KUPA vil du få lederansvaret for ansatte med bredde og dybde i sin kompetanse. Det å lede kompetente fagpersoner med sterkt engasjement krever en leder med tyngde og klokskap. Du må være åpen, tydelig og involverende, og evne å utvikle både enkeltmennesker og team.

Gjennom ditt lederskap skaper du motivasjon og inspirasjon, du er dyktig i prosesser og viser beslutningsdyktighet og gjennomføringskraft.

Vi er fordelt på 4 kontorer, det gir deg som leder en ekstra dimensjon i fjernledelse.

Vi tilbyr:

«Her får du en unik mulighet til å lede og jobbe sammen med noen av de dyktigste menneskene på innovasjon og utvikling i landet. KUPAs team bistår bedrifter innenfor bransjene energi, sjømat, maritim, samt bygg- og anlegg. Vi tilbyr våre kunder et bredt spekter av tjenester, blant annet bistand til utvikling av nye produkter og tjenester, finansiering, markedsføring, samt utvikling av forretningsmodell og strategi.»

– Adm. Dir. Trond Slettbakk

Tips noen som kan passe for denne stillingen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Søk på stillingen:

For nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte styreleder Anita Evenset, telefon 990 01 591, eller vår rådgiver Rune Frøyslie, telefon 402 82150. Henvendelser behandles med diskresjon.

Søknad sendes elektronisk, følg linken i annonsen, og søknadsfrist er 01.05.2021

Link til søknadsskjema: Send søknad For mer informasjon kontakt: Rådgiver Rune Frøyslie, Mobil 402 82150, Epost: rune@de4.no

Relatert innhold

Kontaktperson for stilling

Rune Frøyslie
Rådgiver i De4
Telefon: 402 82 150
E-post: Send e-post

KUPA er ett av Nord-Norges største innovasjons- og rådgivningsselskap. Vi jobber stedsuavhengig, og hjelper startups og bedrifter å utvikle og kommersialisere nye produkter og tjenester, utarbeide forretningsmodell og strategi, hente kapital, effektivisere produksjon og implementere kvalitetssystemer. Vårt kundeløfte er drivkraft for utvikling. 

10 +
Idéer vurdert
1 mill +
Tilført kapital

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med saker for:

Lyst å vite mer?

Jeg ønsker vite mer om hva KUPA kan bistå med!

Rull til toppen

La oss ta en prat!

Vi kontakter deg

Skip to content