OM OSS

KUPA leverer innovasjons- og rådgivningstjenester til oppstartsbedrifter, etablerte bedrifter, klynger og nettverk

Om oss

KUPA er et industrirettet innovasjons- og rådgivingsselskap. Vi har kontorsted i Harstad, Narvik, Finnsnes og Tromsø, men jobber stedsuavhengig. Vi er der kunden er, og har kunder fra hele landet. Vårt hovedmål er å skape vekstkraftige bedrifter.

Som spørsmålstegnet i logoen vår reflekterer handler det ofte om å stille de rette spørsmålene. Våre rådgiverteam hjelper oppstartsbedrifter, etablerte bedrifter, klynger og nettverk med forretningsutvikling, innovasjonsprosjekter, kommersialisering av nye produkter og tjenester, strategi og kvalitet, endringsledelse, finansiering, effektivisere produksjon og utviklingsprosjekter.

Vårt kundeløfte er drivkraft for utvikling. Verdiløftet innebærer at vi skal tilføre kundene kapasitet, kompetanse og nettverk som er viktig for å gjennomføre utvikling og omstilling. Vårt eierskap gir oss en sterk tyngde innen sjømat- og maritim næring, energi- og teknologisektoren– men kundene våre går på tvers av alle bransjer.

Våre kunder kan stole på at KUPAs tjenester og produkter er kvalitetssikret i alle ledd. Vi er sertifisert etter kvalitetsstandarden ISO 9001:2015. Kvalitetssystemet sikrer resultater, kundetilfredshet og kvalitet i våre tjenester.

Les vår HMS- og kvalitetspolicy

Vi er opptatt av å bygge sterke økosystemer av kompetanse rundt bedriftene. Vi har derfor samarbeidsavtaler med de sterke FoU-aktørene Akvaplan-niva og SINTEF Narvik som gir oss tilgang til forskningsbasert kunnskap som er en viktig katalysator i innovasjon- og utviklingsarbeid. Vi bidrar med kompetanse om kommersialisering av forretningsidéer.

Vi skreddersyr alltid våre prosjektteam ut fra hvert oppdrag og sørger for at hvert team har kompetanse som er nødvendig for en god gjennomføring. Våre medarbeidere har et bredt spekter av utdannings- og erfaringsbakgrunn som gjør at vi kan oppnå nettopp dette. Vi er opptatt av erfaringsdeling og kontinuerlig læring. Som kunde vil du derfor møte både våre seniorrådgivere og rådgivere i hvert prosjektteam.

Les mer om våre dyktige medarbeidere

Relatert innhold

Kontaktperson

Hilde Svenning

Hilde Svenning

Adm. Direktør

E-post: Send e-post
Telefon: 909 72 216

KUPA er ett av Nord-Norges største innovasjons- og rådgivningsselskap. Vi jobber stedsuavhengig, og hjelper startups og bedrifter å utvikle og kommersialisere nye produkter og tjenester, utarbeide forretningsmodell og strategi, hente kapital, effektivisere produksjon og implementere kvalitetssystemer. Vårt kundeløfte er drivkraft for utvikling. 

Alle kontorsteder

KUPA Harstad (Hovedkontor)

Margrethe Jørgensens vei 13,
9404 Harstad
Få veibeskrivelse

E-post: Send e-post
Telefon: 940 39 961

KUPAs hovedkontor er lokalisert i Equinorbygget i Harstad. Ta kontakt for en uforpliktende prat!

KUPA Tromsø 

Strandgata 9,
9008 Tromsø
Få veibeskrivelse

E-post: Send e-post
Telefon: 909 21 167

KUPAs Tromsøkontor er lokalisert hos FLOW Coworking. Kom innom for en uforpliktende prat!

KUPA Narvik

Teknologiveien 10, 3.etg.
8517 Narvik
Få veibeskrivelse

E-post: Send e-post
Telefon: 907 21 191

KUPAs Narvikkontor er lokalisert i Teknologiparken hos Norut i Narvik. Kom innom for en uforpliktende prat!

KUPA Finnsnes

Bernhard lunds vei 4,
9306 Finnsnes
Få veibeskrivelse

E-post: Send e-post
Telefon: 934 33 957

KUPAs Finnsneskontor er lokalisert i Kunnskapsparken på Finnsnes. Kom innom for en uforpliktende prat!

Lyst å vite mer?

Jeg ønsker vite mer om hva KUPA kan bistå med!

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med saker for:

Skroll til toppen

La oss ta en prat!

Vi kontakter deg

Hopp rett ned til innholdet