Ny seniorrådgiver ved KUPAs kontor i Harstad

Edny-Beate Karlsen

KUPA har styrket staben ved kontoret i Harstad og tilsatt Edny-Beate Karlsen som seniorrådgiver

 

Edny-Beate Karlsen er 40 år, opprinnelig fra Harstad og sivilingeniør i kommunikasjonsteknologi fra NTNU. Etter endt utdanning i 2005 har hun arbeidet som førstekonsulent ved Brønnøysundregistrene (2 år), som seniorkonsulent i Visma Consulting (10 år) og som HR-ansvarlig og prosjektleder i Resight (3 år). Hennes prosjekterfaring strekker seg fra små prosjekter til store og komplekse system- og endringsprogram, der hun har hatt ledende prosjektroller. 

Hun tiltrer stillingen i KUPA 01.09.20 og vil spesielt arbeide med utvikling og gjennomføring av prosjekter for kunder i etablert næringsliv. 

«Jeg gleder meg til å bli med på laget og til å være en drivkraft for utvikling i nord. Digitalisering er en driver i omstillingsprosesser i de fleste bransjer, og jeg håper jeg kan være med å bruke min kompetanse og erfaring inn mot næringsliv i nord»

«KUPAs team bistår bedrifter med innovasjons- og utviklingsprosesser. Størst aktivitet har vi innenfor bransjene energi, sjømat, maritim, samt bygg- og anlegg. Vi tilbyr våre kunder et bredt spekter av tjenester, blant annet prosjekt- og prosessledelse, bistand i finansiering og innhenting av kapital, utvikling av nye produkter og tjenester, bygging av team, samt utvikling av forretningsmodell og strategi. Vi fikk 29 godt kvalifiserte søkere på den utlyste stillingen og Edny-Beate ble valgt på grunn av hennes kompetanse og erfaring innenfor områder som prosjektledelse, digitale tjenester og grensesnittet mellom organisasjon, individ og teknologi»

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
OM KUPA:

KUPA er ett av Nord-Norges største innovasjons- og rådgivningsselskap. Vi jobber stedsuavhengig, og hjelper startups og bedrifter å utvikle og kommersialisere nye produkter og tjenester, utarbeide forretningsmodell og strategi, hente kapital, effektivisere produksjon og implementere kvalitetssystemer. Vårt kundeløfte er drivkraft for utvikling. 

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med saker for:

Lyst å vite mer?

Jeg ønsker vite mer om hva KUPA kan bistå med!

Skroll til toppen

La oss ta en prat!

Vi kontakter deg

Hopp rett ned til innholdet