Ny rådgiver i KUPA

Veronika Moan

Veronika Moan er ny rådgiver ved KUPA Narvik

Fra Eterni Group til KUPA

Veronika Moan er 29 år og har en mastergrad i entreprenørskap fra UiT Norges arktiske universitet. Hun kommer fra en stilling som avdelingsleder i Eterni Group, der hun bl.a. har arbeidet med selskapets oppfølging av regelverket for personvern (GDPR). Nå flytter hun og familien fra Tromsø til Bjerkvik og fra 1. september vil hun være del av KUPAs stadig voksende team i Narvik.

Skal jobbe med KUPA Startup og skape synergier på tvers

Veronika skal spesielt bistå oppstartsbedriftene i programmet «KUPA Startup», og hjelpe de med forretningsutvikling og strategier for vekst. I tillegg vil hun jobbe med å utvikle flere gode møteplasser mellom etablert næringsliv, oppstartsbedrifter og studenter i regionen.

"Jeg gleder meg til å flytte hjem igjen, og sammen med gjengen i KUPA være med å bidra til at vi får enda flere vekstkraftige bedrifter i regionen vår. Med dagens kunnskapsbaserte økonomi vil det å knytte etablert næringsliv, oppstartsbedrifter og studenter sammen gjennom gode møteplasser bli en viktig og spennende oppgave jeg ser frem til å ta fatt på."

«Vi etablerte oss med én medarbeider i Narvik i 2018. Ved tilsettingen av Veronika Moan vil Narvik-kontoret ha fire kompetente og dedikerte medarbeidere med ulik bakgrunn og erfaring. Ved utlysingen var det 14 søkere på stillingen og Veronika vil styrke KUPAs samlede kompetanse og kapasitet, til beste for våre kunder. Vi ser fram til å få Veronika med på laget»

Du vil møte Veronika i prosjektteamene våre fremover – og vi ser frem til å få et enda større mangfold av erfaring og kompetanse i teamet i KUPA.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
OM KUPA:

KUPA er ett av Nord-Norges største innovasjons- og rådgivningsselskap. Vi jobber stedsuavhengig, og hjelper startups og bedrifter å utvikle og kommersialisere nye produkter og tjenester, utarbeide forretningsmodell og strategi, hente kapital, effektivisere produksjon og implementere kvalitetssystemer. Vårt kundeløfte er drivkraft for utvikling. 

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med saker for:

Lyst å vite mer?

Jeg ønsker vite mer om hva KUPA kan bistå med!

Skroll til toppen

La oss ta en prat!

Vi kontakter deg

Hopp rett ned til innholdet