Ny rådgiver hos KUPA Narvik klar til å hjelpe gründere i Ofoten

Vibeke Lund

KUPA har styrket staben ved kontoret i Narvik og tilsatt Vibeke Lund i en nyopprettet stilling som rådgiver.

 

Vibeke Lund er opprinnelig fra Ballangen og har utdanning som siviløkonom fra Høgskolen i Bodø (Nord Universitet). Etter endt utdanning har hun i mer enn 15 år arbeidet i ulike stillinger i Oslo-området innen telekommunikasjon og digitale produkter. Hun har også vært gründer og daglig leder av eget selskap. Hun kommer fra en stilling ved Polar Kraft i  Narvik og startet hos oss 01.05.20. Vibeke skal hovedsakelig jobbe med å bistå oppstartsbedrifter med forretningsutvikling.

« Det er spennende å ha flyttet hjem igjen, og jeg håper sammen med resten av gjengen i KUPA å bidra til vekst i regionen og Nord-Norge. Jeg vet av erfaring at man møter mange ulike utfordringer i oppstartfasen, og jeg hadde satt pris på hjelp fra et selskap som KUPA da jeg selv var gründer»

«KUPA har lang erfaring som operatør for inkubatorprogrammet og vi har mottatt en ekstra bevilgning fra SIVA (Selskapet for industrivekst) på 2 millioner kroner for å styrke inkubatortilbudet i Ofoten-regionen. Gjennom inkubatoren bistår vi oppstartsbedrifter som har unike forretningsideer og stort vekstpotensial med kapasitet, kompetanse og nettverk som er viktig for å utvikle bedriften. Målet er å skape flere vekstbedrifter og nasjonale evalueringer viser at inkubatorprogrammet virker etter hensikten. Vi fikk 19 godt kvalifiserte søkere på den utlyste stillingen og Vibeke Lund ble valgt på grunn av hennes kompetanse og erfaring bl.a. som gründer av egen bedrift. Hun har også personlige egenskaper som vil gjøre henne spesielt egnet som rådgiver for ambisiøse gründere og bedriftsledere»

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
OM KUPA:

KUPA er ett av Nord-Norges største innovasjons- og rådgivningsselskap. Vi jobber stedsuavhengig, og hjelper startups og bedrifter å utvikle og kommersialisere nye produkter og tjenester, utarbeide forretningsmodell og strategi, hente kapital, effektivisere produksjon og implementere kvalitetssystemer. Vårt kundeløfte er drivkraft for utvikling. 

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med saker for:

Lyst å vite mer?

Jeg ønsker vite mer om hva KUPA kan bistå med!

Skroll til toppen

La oss ta en prat!

Vi kontakter deg

Hopp rett ned til innholdet