Ny eier av Manoda AS utvikler selskapet videre

Imenco Corrosion Technolgy AS har kjøpt Manoda AS. Den nye eieren har en ambisiøs utviklingsplan for Manoda og gjennom Imenco-gruppens industrielle kapasitet og kompetanse får selskapet en solid plattform for videre vekst.

KUPA har siden 2014 vært største eier i Manoda. Adm. direktør Trond Slettbakk er svært fornøyd med salget:

-Vi har i samarbeid med styreleder og daglig leder arbeidet målbevisst for å få på plass en langsiktig industriell eier med kompetanse, ressurser og nettverk som kan utvikle selskapet videre. Vi er svært tilfreds med den løsningen som nå er kommet på plass. Den vil styrke industrimiljøet i Nord-Norge og spesielt den maritime klyngen i Harstad-regionen. Dette er industribygging i praksis.

KUPA har de siste årene bidratt med ulike tjenester til Manoda, for eksempel daglig ledelse, markedsarbeid, utvikling og oppfølging av kvalitetssystem og produksjonsoptimalisering. Som største eier har KUPA også bidratt i selskapets styre.

-Vår eierrolle og de ulike oppdragene for Manoda har også bidratt til å styrke KUPAs kompetanse. Vi takker selskapets ledelse og ansatte for samarbeidet og ønsker både ny eier og alle ansatte lykke til videre, avslutter Trond Slettbakk.

Ny eier av Manoda
Trond Slettbakk, KUPA og Geir Egil Østebøvik, Imenco-gruppen

Eier og adm. direktør i Imenco-gruppen, Geir Egil Østebøvik, understreker at selskapet har en ambisiøs industriell utviklingsstrategi for Manoda:  

-Manoda vil bli en integrert en del av Imenco konsernet. Støperivirksomheten vil moderniseres og utvikles videre, samtidig som vi ønsker å tilføre selskapet en større verktøykasse og bredere kompetanse innenfor korrosjonsbeskyttelse. Vi vurderer også andre markedsområder og Harstad er en gunstig lokalisering både i forhold til olje-gass, maritim industri og havbruksnæringen, sier Geir Egil Østebøvik, eier og adm. direktør i Imenco-gruppen.

Ny eier av manoda fornøyde ansatte
Daglig leder Kenneth Leiknes (nr. 4 fra venstre) og medarbeiderne i Manoda ser fram til samarbeidet med Imenco Corrosion Tehnology, her representert ved Nils Olav Digre (nr. 5 fra venstre).

Styreleder i Manoda, Hilde Svenning, har tidligere også vært daglig leder i selskapet som en utleid ressurs fra KUPA:

-Jeg har fulgt Manoda og medarbeiderne tett i ulike roller de siste 9 årene. Medarbeiderne og eierne har virkelig stått på og bidratt i krevende perioder for selskapet.  Jeg ønsker både ny eier og selskapets ansatte lykke til videre, sier styreleder Hilde Svenning.

Daglig leder i Manoda er Kenneth Leiknes:

-Jeg og mine medarbeidere ønsker ny eier velkommen og vi ser fram til fortsettelsen. Sammen skal vi utvikle selskapet og skape verdier både for eier, ansatte og samfunnet, sier daglig leder Kenneth Leiknes

Vi i KUPA ønsker Manoda lykke til videre!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
OM KUPA:

KUPA er ett av Nord-Norges største innovasjons- og rådgivningsselskap. Vi jobber stedsuavhengig, og hjelper startups og bedrifter å utvikle og kommersialisere nye produkter og tjenester, utarbeide forretningsmodell og strategi, hente kapital, effektivisere produksjon og implementere kvalitetssystemer. Vårt kundeløfte er drivkraft for utvikling. 

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med saker for:

Lyst å vite mer?

Jeg ønsker vite mer om hva KUPA kan bistå med!

Skroll til toppen

La oss ta en prat!

Vi kontakter deg

Hopp rett ned til innholdet