Ny Adm. Direktør i KUPA

hilde svenning

Hilde tar over stafettpinnen som Adm. Direktør i KUPA

Styret har ansatt Hilde Svenning som ny adm. direktør i KUPA AS. Hun tiltrer stillingen 1. oktober 2021 og etterfølger Trond Slettbakk som daglig leder i selskapet. Hilde Svenning kommer fra stillingen som daglig leder i Hinnstein AS, men har før det arbeidet nesten 14 år i KUPA som prosjektleder, seniorrådgiver og ass. direktør. Hilde er siviløkonom og har i tillegg til årene i KUPA, bred erfaring fra ulike stillinger i privat og offentlig sektor.

"Det var stor interesse for stillingen og mange kompetente søkere på søkerlisten. Styret er svært tilfreds med at Hilde har takket ja til stillingen og til å lede KUPAs videre utvikling i årene som kommer"

«KUPA har vært viktig for meg siden 2005. Etter 2,5 interessante år som daglig leder i Hinnstein ser jeg nå med glede og entusiasme fram til å komme tilbake for å lede et av nordnorges største innovasjon- og rådgivingsselskap framover. Ser spesielt fram til å igjen jobbe med mine tidligere kolleger samt bli kjent med de nye i KUPA teamet»

KUPA AS er et industrirettet innovasjons- og rådgivingsselskap med 19 medarbeidere og kontorsteder i Harstad, Narvik, Finnsnes og Tromsø. Vårt overordnede mål er utvikling av vekstkraftige bedrifter og våre kunder har primært ståsted i Nord-Norge, eller de søker forretningsmuligheter i nordområdene. KUPA skal bidra til et innovativt og bærekraftig Nord-Norge og vi skal være en viktig drivkraft for industriutvikling og innovasjon i landsdelen også framover mot 2030. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
OM KUPA:

KUPA er ett av Nord-Norges største innovasjons- og rådgivningsselskap. Vi jobber stedsuavhengig, og hjelper startups og bedrifter å utvikle og kommersialisere nye produkter og tjenester, utarbeide forretningsmodell og strategi, hente kapital, effektivisere produksjon og implementere kvalitetssystemer. Vårt kundeløfte er drivkraft for utvikling. 

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med saker for:

Lyst å vite mer?

Jeg ønsker vite mer om hva KUPA kan bistå med!

Skroll til toppen

La oss ta en prat!

Vi kontakter deg

Hopp rett ned til innholdet