N2 starter nå opp et kompetanseløp for deg som ønsker å bli en bedre fasilitator.

N2 søker 21 deltakere som arbeider med nordnorske bedriftsnettverk eller klynger i tidlig fase. Målet vårt er å få flere sterke klynger i Nord Norge fordi vi vet at samarbeid øker konkurransekraften.

KUPA er prosjektleder for N2.

N2s kompetanseprogram for fasilitatorer er et lederutviklingskurs som utfordrer deg til å bli en engasjerende leder. Gjennom programmet får deltakerne en dypere forståelse av sin rolle som initiativleder. Programmet oppmuntrer til at flere klynger og nettverk benytter forskning som en del av sitt arbeid. Det bygger selvsagt opp under landsdelens bidrag for å nå målene i vårt kalde klima, og man ser på landsdelens naturgitte fortrinn. Gjennom programmet får du et relevant nettverk for å lykkes med ditt videre arbeid.

Programmet skal bygges opp rundt tre hoveddeler:

  1. Programmet skal være basert på oppdatert og fremragende forskning på temaene det omfatter og bruke metoder for læring som også er fundert på forskning.
  1. Programmet skal gi deltakerne kompetanseøkning basert på bruk av «beste praksis» og gi de gode råd for å etablere og drifte nettverk basert på andres erfaringer, både fra programdeltagerne og fra erfarne nettverk/klyngeledere.
  1. Programmet skal være en arena for god læring og deling av kompetanse underveis i programmet og skape et nettverk for deltagerne for fremtidig deling av erfaring og kompetanse

Påmeldingsfrist 15.juni

Meld deg på

 

Det koster ingenting å delta. N2 dekker kost og losji, samt reise til samling for inntil kr 3500,-

Dato for samlinger er:

1.29. – 30. september 2021 i Tromsø

2.3. – 4. november 2021 i Bodø

3.12. – 13. januar 2022 i Alta

 

Kontaktperson: Janne Huse 934 33 957 e-post: janne@kupa.no

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
OM KUPA:

KUPA er ett av Nord-Norges største innovasjons- og rådgivningsselskap. Vi jobber stedsuavhengig, og hjelper startups og bedrifter å utvikle og kommersialisere nye produkter og tjenester, utarbeide forretningsmodell og strategi, hente kapital, effektivisere produksjon og implementere kvalitetssystemer. Vårt kundeløfte er drivkraft for utvikling. 

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med saker for:

Lyst å vite mer?

Jeg ønsker vite mer om hva KUPA kan bistå med!

Skroll til toppen

La oss ta en prat!

Vi kontakter deg

Hopp rett ned til innholdet