KUPA styrker teamet ytterligere – møt Camilla, Andrea og Realf!

I løpet av våren har vi søkt etter nye ansatte som ville være med å bygge Nord-Norges største innovasjonsmiljø og som brenner for å utvikle fremtidens løsninger. Etter flere runder med intervju sitter vi igjen med tre nye ansatte som motiveres av tanken om å bygge et vekstkraftig næringsliv i nord. Våre nye ansatte har erfaring og unik kunnskap som vil hjelpe Nord-Norske bedrifter med utvikling og vekst.

Camilla Spansvoll

Camilla Spansvoll

Hils på Camilla! Camilla startet som seniorrådgiver i KUPA 1. juni.

Camilla har tidligere jobbet i Kystverket og DNV som seniorrådgiver/seniorkonsulent. Hun har mastergrad i Nordlig vilt- og naturressursforvaltning fra UiT og en mastergrad i Ledelse fra Høgskolen i Harstad. Hun har bred erfaring som prosjektleder, og hennes kompetanse og erfaring vil komme våre kunder til gode!

På fritiden foretrekker Camilla å tilbringe tid i naturen, som et ekte friluftsmenneske!

Disse møter du til høsten:

nyeansatte-kupa

Andrea Holvik Thorsen

Friluftsentusiasten Andrea er av våre nye seniorrådgivere i KUPA! 

Andrea har tidligere erfaring som grunder og kommer fra en stilling som kommunikasjonssjef hos Inventas. Hun har mastergrad i Marketing Management fra England i tillegg til en mastergrad i forretningsutvikling fra NTNU.

I tillegg til å ha grundet egen bedrift var hun med på å etablere en ny inkubator for uteksaminerte studenter som ønsket å satse på sin grunderdrøm.

Til høsten flytter hun fra Oslo til Narvik for å styrke team KUPA – og for å stå på ski og klatre i Narviks flotte natur. Fra 1.september er hun klar for å ta tak i utfordringer for kundene våre. Vi gleder oss til å få deg med på team KUPA!

Realf Hansen

Realf er også en av våre nye seniorrådgivere. Realf var tilbake i 2005 med på å grunnlegge KUPA men kommer nå endelig tilbake til team KUPA. Han har de siste 17 årene jobbet som daglig leder og seniorrådgiver i eget selskap, Mithras. Erfaring fra innovasjonsprosesser, utviklingsprosesser, nettverksutvikling samt bransjeerfaring fra offshore og maritim industri er bare noe av kompetansen han tar med seg inn i ny jobb.

Realf har en master i Ledelse fra NTNU i Trondheim, men han har også en ingeniørutdannelse innenfor maskinfaget med seg i bagasjen. Også er han bedriftsøkonomi og. Realf har med andre ord allsidig og bred fagkompetanse i bunn.

Realf er i likhet med Andre også friluftsentusiast, og bruker fritiden til å oppleve naturen i Nord – enten til fots eller i en seilbåt.

Fra 5.september finner du Realf hos oss i KUPA. Han vil primært jobbe mot etablerte bedrifter, klynger og offentlige kunder. Vi gleder oss!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
OM KUPA:

KUPA er ett av Nord-Norges største innovasjons- og rådgivningsselskap. Vi jobber stedsuavhengig, og hjelper startups og bedrifter å utvikle og kommersialisere nye produkter og tjenester, utarbeide forretningsmodell og strategi, hente kapital, effektivisere produksjon og implementere kvalitetssystemer. Vårt kundeløfte er drivkraft for utvikling. 

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med saker for:

Lyst å vite mer?

Jeg ønsker vite mer om hva KUPA kan bistå med!

Skroll til toppen

La oss ta en prat!

Vi kontakter deg

Hopp rett ned til innholdet