KUPA styrker laget med Helene Lund Engebø

Nyeste tilskudd til KUPA er Helene Lund Engebø, som går fra en stilling som produktleder i Helseboka. Hun tiltrer stillingen 13.mars.

Lund Engebø har hovedsakelig jobbet i vekstselskaper innen teknologi, og har erfaring med ledelse både som daglig leder av vekstselskap og leder for produktutvikling.  Hun har bred bransjeerfaring fra IT til kraftbransjen og helse. Tidligere arbeidsgivere inkluderer Resight (nå Embriq) og Opera Software.

Med Helene styrker og utvider vi kompetansen vår innen vekstselskaper, digital produktutvikling og digitalisering. Vi gleder oss til å få med Helene i team KUPA.

Hilde Svenning
Administrerende Direktør KUPA

Om den nye jobben uttaler Helene selv: Jeg har fulgt med på KUPA over mange år, og er imponert over den viktige posisjonen KUPA har tatt for verdiskapning i regionen. Det er noe jeg gjerne vil være med på – jeg brenner for å skape vekst i næringslivet her nord, og spesielt innenfor teknologi og IT. Jeg gleder meg til å bli kjent med både oppstartsbedrifter og etablerte selskaper i KUPAs portefølje. Jeg liker å lære nye ting, og håper å kunne bruke min kompetanse og erfaring til å hjelpe andre frem. 

Vi i team KUPA gleder oss til å bli bedre kjent med Helene, og ønsker henne velkommen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
OM KUPA:

KUPA er ett av Nord-Norges største innovasjons- og rådgivningsselskap. Vi jobber stedsuavhengig, og hjelper startups og bedrifter å utvikle og kommersialisere nye produkter og tjenester, utarbeide forretningsmodell og strategi, hente kapital, effektivisere produksjon og implementere kvalitetssystemer. Vårt kundeløfte er drivkraft for utvikling. 

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med saker for:

Lyst å vite mer?

Jeg ønsker vite mer om hva KUPA kan bistå med!

Skroll til toppen

La oss ta en prat!

Vi kontakter deg

Hopp rett ned til innholdet