Kan du tenke deg å lede den videre utviklingen av KUPA?

Stillingen som administrerende direktør blir snart ledig.

 

Et av Nord-Norges største industrirettede innovasjons- og rådgivningsselskap

KUPA AS er et industrirettet innovasjons- og rådgivingsselskap med 18 kompetente medarbeidere og kontorsteder i Harstad, Narvik, Finnsnes og Tromsø. Vårt overordnete mål er utvikling av vekstkraftige bedrifter og våre kunder har primært ståsted i Nord-Norge eller søker forretningsmuligheter i nordområdene.

Drivkraft for utvikling

KUPAs verdiløfte er drivkraft for utvikling. Verdiløftet innebærer at KUPA tilfører kundene kapasitet, kompetanse og nettverk som er viktig for utvikling og omstilling. Viktigste kundegrupper er oppstartsbedrifter, etablerte bedrifter, klynger og nettverk. KUPA er blant annet operatør for Sivas nasjonale inkubatorprogram og prosjektleder for Arctic Accelerator. Vi har prosjektledelsen for den nasjonale innovasjonsklyngen Betongklyngen N3C, daglig ledelse av Energiklyngen Nord og vi er felles utviklingsressurs for fem havbruksselskap i Sør-Troms. KUPA investerer også i utvalgte selskaper og har ved starten av 2021 eierandeler i ca. ti bedrifter.

Kan du tenke deg å lede den videre utviklingen av KUPA?

Stillingen som administrerende direktør blir snart ledig.

 

Ta kontakt med rådgiver Rune Frøyslie, De4 Search & Consulting AS, telefon 402 82 150, for å melde din interesse for stillingen.

For nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte styreleder Anita Evenset, telefon 990 01 591, eller vår rådgiver Rune Frøyslie, telefon 402 82150. Henvendelser behandles med diskresjon.

Søknad sendes elektronisk, følg linken i annonsen, og søknadsfrist er 01.05.2021

Link til søknadsskjema: Send søknad For mer informasjon kontakt: Rådgiver Rune Frøyslie, Mobil 402 82150, Epost: rune@de4.no

«Her får du en unik mulighet til å lede og jobbe sammen med noen av de dyktigste menneskene på innovasjon og utvikling i landet. KUPAs team bistår bedrifter innenfor bransjene energi, sjømat, maritim, samt bygg- og anlegg. Vi tilbyr våre kunder et bredt spekter av tjenester, blant annet bistand til utvikling av nye produkter og tjenester, finansiering, markedsføring, samt utvikling av forretningsmodell og strategi.»

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
OM KUPA:

KUPA er ett av Nord-Norges største innovasjons- og rådgivningsselskap. Vi jobber stedsuavhengig, og hjelper startups og bedrifter å utvikle og kommersialisere nye produkter og tjenester, utarbeide forretningsmodell og strategi, hente kapital, effektivisere produksjon og implementere kvalitetssystemer. Vårt kundeløfte er drivkraft for utvikling. 

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med saker for:

Lyst å vite mer?

Jeg ønsker vite mer om hva KUPA kan bistå med!

Skroll til toppen

La oss ta en prat!

Vi kontakter deg

Hopp rett ned til innholdet