Kupa inngår rammeavtale med Equinor: – En viktig milepæl for oss

Kupa har inngått en ny rammeavtale med Equinor, og skal tilby en rekke tjenester innenfor prosjektutvikling og prosjektledelse til bedrifts-naboen i Kaarbøbygget.

Fredag signerte administrerende direktør Hilde Svenning i Kupa avtalen sammen med Knut Vidar Larssen, som er lete- og produksjonsdirektør for Snøhvit, Johan Castberg og Barentshavet i Equinor.

Valget falt på Kupa på bakgrunn av selskapets tverrfaglige kompetanse og brede nettverk inn mot leverandører innenfor maritime næringer.


Styrking av et allerede solid samarbeid

– Avtalen bekrefter at vi har vært en verdifull partner for Equinor over lengre tid, sier administrerende direktør i Kupa, Hilde Svenning. 

Rammeavtalen er treårig med mulighet for forlengelse på inntil to år.

– Dette er en kjempemulighet og en viktig milepæl for oss, legger hun til.


Fredag signerte administrerende direktør Hilde Svenning i Kupa avtalen sammen med Knut Vidar Larssen, som er lete- og produksjonsdirektør for Snøhvit, Johan Castberg og Barentshavet i Equinor.

En sterk aktør med tverrfaglig kompetanse

Som et av Nord-Norges største innovasjons- og rådgivningsselskap kan Kupa bidra med alt fra prosjektledelse til utvikling, og kan støtte Equinor på dette behovet samt bidra med økt kapasitet.

– Vi er svært fornøyde med avtalen og ser frem til å kunne bistå Equinor på et bredt spekter av tjenester, avslutter Svenning.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
OM KUPA:

KUPA er ett av Nord-Norges største innovasjons- og rådgivningsselskap. Vi jobber stedsuavhengig, og hjelper startups og bedrifter å utvikle og kommersialisere nye produkter og tjenester, utarbeide forretningsmodell og strategi, hente kapital, effektivisere produksjon og implementere kvalitetssystemer. Vårt kundeløfte er drivkraft for utvikling. 

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med saker for:

Lyst å vite mer?

Jeg ønsker vite mer om hva KUPA kan bistå med!

Skroll til toppen

La oss ta en prat!

Vi kontakter deg

Hopp rett ned til innholdet