Kompetanserapporten

Kompetanseoverføring på tvers av næringer

 

Under Petro-konferansen i Harstad i slutten av august presenterte Karl Eirik Schjøtt-Pedersen i Norsk olje & gass eksempelrapporten. Rapporten dokumenterer hvordan kunnskap og kompetanse fra petroleum overføres til landbasert aktivitet i andre næringer. Sikkerhetstenkning og metoder fra oljenæringa blir brukt bredt i andre næringer, viser den nye rapporten.

 

KUPA har stått for innhenting av aktuelle caser og materiale til rapporten, og Chili har utarbeidet den visuelle fremstillingen av rapporten.

Jørgen Bratting (t.v.) i KUPA og Jan Roger Eriksen i Chili har bidratt på ny rapport som ble presentert av Karl Eirik Schjøtt-Pedersen (midten) på Petro. Foto: HT

– Rapporten dokumenterer hvordan olje- og gassnæringa kan være en drivkraft for utvikling i andre næringer. Med å dele kunnskap kan vi bidra til at andre næringer blir sikrere og bedre, sa administrerende direktør Karl Eirik Schjøtt-Pedersen i Norsk olje & gass

 

Les hele rapporten her 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
OM KUPA:

KUPA er ett av Nord-Norges største innovasjons- og rådgivningsselskap. Vi jobber stedsuavhengig, og hjelper startups og bedrifter å utvikle og kommersialisere nye produkter og tjenester, utarbeide forretningsmodell og strategi, hente kapital, effektivisere produksjon og implementere kvalitetssystemer. Vårt kundeløfte er drivkraft for utvikling. 

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med saker for:

Lyst å vite mer?

Jeg ønsker vite mer om hva KUPA kan bistå med!

Skroll til toppen

La oss ta en prat!

Vi kontakter deg

Hopp rett ned til innholdet