Irina Melkild er ny rådgiver ved KUPAs kontor i Tromsø

KUPA har styrket staben ved kontoret i Tromsø og ansatt Irina Melkild som rådgiver

 

Ansatt som rådgiver etter å ha vært Innovasjonsstudent

Irina Melkild er 23 år, kommer fra Tromsø og fullfører nå sitt siste år på masterprogrammet ledelse, innovasjon og marked ved UiT Norges arktiske universitet. Irina er allerede kjent i KUPA etter å ha jobbet som Innovasjonsstudent hos oss det siste året. Sammen med en medstudent har hun bidratt til å utvikle innovasjonsmetodikken KUPA Sprint, en metodikk for å gå fra problem til løsning på kort tid. Arbeidet deres imponerte både kolleger og kunder, vi ble derfor veldig glade da hun ønsket å fortsette som rådgiver i 30 %-stilling i KUPA. 

Ledertalent med erfaring fra gründervirksomhet og som konsulent

Av tidligere erfaring har hun blant annet bidratt i etableringen av et av konseptene til gründerfabrikken Askeladden & Co. Hun arbeidet sommeren 2020 for Akuna med å utvikle en tjeneste for et stort norsk selskap som omsetter i milliardklassen. Irina har også vært finalist i Lederjakten på UiT.

Skal jobbe med oppstartsbedrifter og Arctic Accelerator

Irina begynte i stillingen i KUPA 17.08.20 og vil spesielt arbeide med forretningsutvikling for oppstartsbedrifter, og får en viktig rolle i programmet Arctic Accelerator – den nordnorske akseleratoren for teknologi og industri. Hun er tilknyttet KUPAs kontor på FLOW Coworking i Tromsø.

«Sammen med resten av teamet i KUPA, gleder jeg meg til å jobbe for å få ut potensialet her i nord. Vi blir stadig påminnet om hvor viktig innovasjon er, og det er derfor en sann glede for meg å kunne ta del i den utviklingen som kommer. Som masterstudent ser jeg frem til å lære av dyktige mennesker samtidig som jeg håper på å bidra med egne erfaringer og fersk fagkompetanse.»

«KUPAs team bistår bedrifter med innovasjon og utvikling. Størst aktivitet har vi innenfor bransjene energi, sjømat, maritim, samt bygg- og anlegg. Vi tilbyr våre kunder et bredt spekter av tjenester, blant annet bistand i finansiering og innhenting av kapital, utvikling av nye produkter og tjenester, markedsføring, bygging av team, samt utvikling av forretningsmodell og strategi.

Vi er glade for at Irina ønsker å fortsette hos oss. Hun er et talent som vil være en drivkraft for utvikling for våre kunder og KUPA.»

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
OM KUPA:

KUPA er ett av Nord-Norges største innovasjons- og rådgivningsselskap. Vi jobber stedsuavhengig, og hjelper startups og bedrifter å utvikle og kommersialisere nye produkter og tjenester, utarbeide forretningsmodell og strategi, hente kapital, effektivisere produksjon og implementere kvalitetssystemer. Vårt kundeløfte er drivkraft for utvikling. 

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med saker for:

Lyst å vite mer?

Jeg ønsker vite mer om hva KUPA kan bistå med!

Skroll til toppen

La oss ta en prat!

Vi kontakter deg

Hopp rett ned til innholdet