Invitasjon til GRØNN ENERGI

Hvordan kan maritim næring, fiskeri og havbruk benytte grønn energi?

Under Arctic Frontiers 26.-30. januar i Tromsø arrangeres side-arrangementet «Grønn energi i maritim næring, fiskeri og havbruk». Bak arrangementet står Energiklyngen Nord, Maritimt Forum, Petro Arctic og Arctic Frontiers. 

Et svært innholdsrikt program presenteres for aktører innenfor maritim næring, fiskeri og havbruk. Fullt program og informasjon finnes i lenkene under. 

Alle som har anledning oppfordres også til å delta på resten av Arctic Frontierskonferansen. For deltakere på selve konferansen er det gratis å delta på dette sidearrangementet uten ytterligere påmelding. 

For deltakere som ikke er med på Arctic Frontiers men som ønsker å delta koster arrangementet 750kr eks. lunsj og middag. 

Trykk på begge lenkene under for full informasjon om arrangementet!

Spørsmål om arrangementet eller påmelding?

Kontakt Øyvind Jørgensen, (Seniorrådgiver KUPA og daglig leder i Energiklyngen Nord), oyvind@kupa.no, 909 21 167


Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
OM KUPA:

KUPA er ett av Nord-Norges største innovasjons- og rådgivningsselskap. Vi jobber stedsuavhengig, og hjelper startups og bedrifter å utvikle og kommersialisere nye produkter og tjenester, utarbeide forretningsmodell og strategi, hente kapital, effektivisere produksjon og implementere kvalitetssystemer. Vårt kundeløfte er drivkraft for utvikling. 

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med saker for:

Lyst å vite mer?

Jeg ønsker vite mer om hva KUPA kan bistå med!

Skroll til toppen

La oss ta en prat!

Vi kontakter deg

Hopp rett ned til innholdet