Hvordan skape vekst gjennom innovasjonsprosjekter?

Harstadregionens Næringsforening arrangerer frokostmøte den 28. februar hos oss i KUPA Harstad, og du er hjertelig velkommen!

 

KUPA, med hovedkontor i Harstad, har nå vokst til å bli Nord-Norges største industrirettede innovasjonsselskap med kontorer i Harstad, Narvik, Finnsnes og Tromsø. 

Hvordan bidrar de konkret til å skape vekst i regionen, og hva kan du gjøre for å skape vekst i din bedrift? Seniorrådgiver Pål Skavås og Inkubatorleder Monica Mathiassen i KUPA deler deres tips og råd, samt gir et innblikk i hva som rører seg i Harstadregionen.
De vil også fortelle om “Blått Opplevelsessenter” i Harstad som mange har hørt om – Men hva er Blått, og hva vil det betyr for regionen vår?

Vertskap: KUPA
Sted: KUPA (Equniorbygget, Margrethe Jørgensens vei 13)
Dørene åpnes kl. 08.00 og vi starter med frokost. Deretter foregår programmet i Auditoriet.

Påmeldingsfrist 24.02.20
Maks antall deltagere: 40

Skavås Pål
Pål Skavås, Seniorrådgiver
Mathiassen-Monica
Monica Mathiassen, Inkubatorleder / Rådgiver
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
OM KUPA:

KUPA er ett av Nord-Norges største innovasjons- og rådgivningsselskap. Vi jobber stedsuavhengig, og hjelper startups og bedrifter å utvikle og kommersialisere nye produkter og tjenester, utarbeide forretningsmodell og strategi, hente kapital, effektivisere produksjon og implementere kvalitetssystemer. Vårt kundeløfte er drivkraft for utvikling. 

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med saker for:

Lyst å vite mer?

Jeg ønsker vite mer om hva KUPA kan bistå med!

Skroll til toppen

La oss ta en prat!

Vi kontakter deg

Hopp rett ned til innholdet