Veiledet Hinnstein til ISO 9001:2015-sertifisering

Rådgiver i KUPA Mohammad Taala, har hjulpet Hinnstein AS med sertifisering i henhold til ISO 9001:2015. 

Markedet etterspør kvalitetssystem

– Vi merker en økende tendens til at markedet etterspør dokumentasjon på at deres leverandører har et kvalitetssystem (ledelses- og styringssystem) som samsvarer med ISO 9001. Det har Hinnstein hatt i flere år. I midlertid tok vi en viktig beslutning i 2019 om at vi skulle sertifiseres i henhold til ISO 9001:2015. Et omfattende arbeid ble iverksatt med meget god veiledning av KUPA, ved rådgiver Mohammad Taala, forteller Hilde Svenning som er daglig leder i Hinnstein AS.

 

Godt samarbeid

  Det har vært et svært godt samarbeid, og Hinnstein kan være stolte over det grunnlaget de har lagt for videre kvalitetsarbeid, sier Mohammad Taala i KUPA. KUPA gratulerer Hinnstein med sertifiseringen.

Hinnstein er en ledende og ansatteid bedrift som tilbyr tverrfaglige ingeniørtjenester fra idéutvikling til prosjektering og driftsstøtte. NS-EN ISO 9001:2015 sertifikat gjelder for rådgivende virksomhet innenfor følgende fagområder: bygge- og anleggsteknikk, prosjektadministrasjon, samferdselsteknikk og arealplanlegging, vann og miljøteknikk, elektroteknikk og VVS-teknikk.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Om din bedrift ønsker å vite mer om ISO 9001 eller andre ISO-sertifiseringer, ta kontakt med Mohammad Talaa på 457 989 79 eller mohammad@kupa.no.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
OM KUPA:

KUPA er ett av Nord-Norges største innovasjons- og rådgivningsselskap. Vi jobber stedsuavhengig, og hjelper startups og bedrifter å utvikle og kommersialisere nye produkter og tjenester, utarbeide forretningsmodell og strategi, hente kapital, effektivisere produksjon og implementere kvalitetssystemer. Vårt kundeløfte er drivkraft for utvikling. 

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med saker for:

Lyst å vite mer?

Jeg ønsker vite mer om hva KUPA kan bistå med!

Skroll til toppen

La oss ta en prat!

Vi kontakter deg

Hopp rett ned til innholdet