Hils på vår nye direktør, Hilde Svenning!

hildesvenning

Det er med stor respekt for arbeidet som er lagt ned av Trond Slettbakk at jeg nå tar fatt på jobben som administrerende direktør i ett av Nord-Norges største innovasjonsselskaper

Hilde Svenning tok 1. Oktober 2021 over stafettpinnen etter Trond Slettbakk som direktør i KUPA 

 

Hilde var Tronds første ansatte tilbake i 2005, og har vært med på å bygge opp selskapet fra grunnen av, som prosjektleder, seniorrådgiver og ass. direktør. Hun kommer nå fra stillingen som daglig leder i ingeniørselskapet Hinnstein.

Vi spurte Hilde hva hun tenker om den første tiden tilbake i KUPA, denne gangen i førersetet;

– Da jeg kom til kontoret i morrest føltes det veldig godt. Nesten som å komme hjem. Jeg gleder meg stort til å komme igang. Det er med stor respekt for arbeidet Trond Slettbakk, staben og styret har lagt ned at jeg nå tar fatt på jobben som Adm.dir i et av Nord-norges største innovasjon-og rådgivingsselskaper. Jeg ser spesielt fram til å bli kjent med mine kolleger og ikke minst ta opp tråden igjen med våre eksterne samarbeidspartnere.

 

Vi er så glad for å ha fått Hilde tilbake i KUPA etter noen år i Hinnstein, og vi er spent på fortsettelsen!

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
OM KUPA:

KUPA er ett av Nord-Norges største innovasjons- og rådgivningsselskap. Vi jobber stedsuavhengig, og hjelper startups og bedrifter å utvikle og kommersialisere nye produkter og tjenester, utarbeide forretningsmodell og strategi, hente kapital, effektivisere produksjon og implementere kvalitetssystemer. Vårt kundeløfte er drivkraft for utvikling. 

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med saker for:

Lyst å vite mer?

Jeg ønsker vite mer om hva KUPA kan bistå med!

Skroll til toppen

La oss ta en prat!

Vi kontakter deg

Hopp rett ned til innholdet