Energiklyngen Nord

Innledning

Energiklyngen Nord er et samarbeidsnettverk etablert i 2010, med 23 medlemsbedrifter. Medlemsbedriftene i Energiklyngen Nord er hver for seg svært kapable leverandører med spisskompetanse og gjennomføringsevne innenfor en rekke fagområder. KUPA har daglig ledelse i klyngen.

FAQ

Gjennom klyngen utvikler vi vår kunnskap og skaper samarbeidskonstellasjoner som gir konkurransestyrke også på store prosjekter innen samferdsel, maritim og marine næringer (inkl. havbruk), mineralutvinning og relatert virksomhet til olje- og gassutvinning. Våre medlemsbedrifter har særlige fortrinn innen vedlikeholds- og utbedringskontrakter. Gjennom EKN blir vi enda sterkere.

Nettverket jobber for å for at enkeltmedlemmer hver for seg eller i samarbeidskonstellasjoner skal bli en foretrukket tilbyder på større vedlikeholds- og utbedringskontrakter innen samferdsel, maritim næring, olje- og gass og mineralutvinning.

Medlemsbedrifter

Relatert innhold

Kontaktperson

Ane-Marthe Sani
Seniorrådgiver
Telefon: 957 05 493
E-post: Send e-post

KUPA er ett av Nord-Norges største innovasjons- og rådgivningsselskap. Vi jobber stedsuavhengig, og hjelper startups og bedrifter å utvikle og kommersialisere nye produkter og tjenester, utarbeide forretningsmodell og strategi, hente kapital, effektivisere produksjon og implementere kvalitetssystemer. Vårt kundeløfte er drivkraft for utvikling. 

10 +
Idéer vurdert
1 mill +
Tilført kapital

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med saker for:

Lyst å vite mer?

Jeg ønsker vite mer om hva KUPA kan bistå med!

Skroll til toppen

La oss ta en prat!

Vi kontakter deg

Hopp rett ned til innholdet