Energiklyngen Nord

Innledning

Energiklyngen Nord er et samarbeidsnettverk etablert i 2010, med 23 medlemsbedrifter. Medlemsbedriftene i Energiklyngen Nord er hver for seg svært kapable leverandører med spisskompetanse og gjennomføringsevne innenfor en rekke fagområder. KUPA har daglig ledelse i klyngen.

FAQ

Gjennom klyngen utvikler vi vår kunnskap og skaper samarbeidskonstellasjoner som gir konkurransestyrke også på store prosjekter innen samferdsel, maritim næring, olje- og gass og mineralutvinning. Våre medlemsbedrifter har særlige fortrinn innen vedlikeholds- og utbedringskontrakter. Gjennom EKN blir vi enda sterkere.

Nettverket jobber for å for at enkeltmedlemmer hver for seg eller i samarbeidskonstellasjoner skal bli en foretrukket tilbyder på større vedlikeholds- og utbedringskontrakter innen samferdsel, maritim næring, olje- og gass og mineralutvinning.

Medlemsbedrifter

Relatert innhold

Kontaktperson

Øyvind Jørgensen
Telefon: 909 21 167
E-post: Send e-post

KUPA er ett av Nord-Norges største innovasjons- og rådgivningsselskap. Vi jobber stedsuavhengig, og hjelper startups og bedrifter å utvikle og kommersialisere nye produkter og tjenester, utarbeide forretningsmodell og strategi, hente kapital, effektivisere produksjon og implementere kvalitetssystemer. Vårt kundeløfte er drivkraft for utvikling. 

10 +
Idéer vurdert
1 mill +
Tilført kapital

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med saker for:

Lyst å vite mer?

Jeg ønsker vite mer om hva KUPA kan bistå med!

Rull til toppen

La oss ta en prat!

Vi kontakter deg

Skip to content