For bedrifter

Vi jobber tett på og bistår bedrifter med utviklings-prosjekter

For bedrifter

Vi jobber tett med virksomheter, og bistår daglig i innovasjons- og utviklingsprosesser. Vi skal være en drivkraft for utvikling for våre kunder. Dette gjør vi gjennom skreddersydde prosjektteam som hjelper deg og din bedrift ved å tilføre nødvendig kapasitet, kompetanse og nettverk.

Vi har lang erfaring med prosjekt- og prosessledelse, og har spisskompetanse på kvalitetssystemer, strategi og endringsledelse, produktutvikling, Lean og produksjonsoptimalisering. KUPA har også god kjennskap til virkemiddelapparatet.

Vi hjelper bedrifter og virksomheter blant annet med:

  • Prosjektutvikling og prosjektledelse
  • Prosessledelse
  • Strategiutvikling og endringsledelse
  • Kvalitetssystemer og ISO – sertifiseringer
  • Produktutvikling
  • Kobling mot kunder, investorer og spesifikk bransjekompetanse
  • Kunnskaps- og teknologioverføring mellom næringer og FoU-miljø
  • Miljøsertifiseringer
  • Søknadsskrivning 

KUPA har også tre Kompetansemeglere som bistår bedriftene i Sør-Troms, Midt-Troms og Tromsøregionen med FoU-prosjekter for økt forskningsdrevet innovasjon i næringslivet. Les mer om VIT Kompetansemegler her.

Vi tilfører ditt prosjekt kompetanse kapasitet nettverk

1

Kompetanse

Vi tilfører nødvendig kompetanse til din bedrift. 
Kombinasjonen av våre ansattes tverrfaglige kompetanseområder og gode eksterne samarbeidspartnere gjør at vi kan tilby et bredt spekter av intern og ekstern kompetanse.

2

Kapasitet

Vi tilfører kapasitet og ressurser til din bedrift.
Vi er en ekstern pådriver som tilfører nødvendig kapasitet slik at dere når deres målsetninger. Dette gjør vi enten gjennom våre prosjektteam, eller ved å få inn ekstern kapital som gir dere økt intern kapasitet.

3

Nettverk

Vi tilfører verdifullt nettverk til din bedrift.
Vi jobber tett med vårt nasjonale og internasjonale nettverk av investorer, start-ups, etablerte bedrifter og offentlige virksomheter for å kunne hjelpe deg videre. Tilgang til det riktige nettverket er ofte en katalysator for utvikling og vekst.

Relatert innhold

Kontaktperson

Trond Slettbakk

Trond Slettbakk

Adm. direktør

E-post: Send e-post
Telefon: 991 00 785

KUPA er ett av Nord-Norges største innovasjons- og rådgivningsselskap. Vi jobber stedsuavhengig, og hjelpervirksomheter å utvikle og kommersialisere nye produkter og tjenester, utarbeide forretningsmodell og strategi, hente kapital, effektivisere produksjon og implementere kvalitetssystemer. Vårt kundeløfte er drivkraft for utvikling. 

Lyst å vite mer?

Jeg ønsker vite mer om hva KUPA kan bistå med!

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med saker for:

Rull til toppen

La oss ta en prat!

Vi kontakter deg

Skip to content