Drivkraft 2020

Drivkraft samler KUPAs bedriftskunder, startups, samarbeidspartnere og investorer til en arena for nettverksbygging og inspirasjon!

Vi lover et spennende program med hovedtema innovasjon og vekst!

11 lovende nordnorske startups skal også innta scenen, og vi kårer årets vinner av Arctic Accelerator – Den nordnorske akseleratoren for teknologi og industri!

Hold av datoen 4. juni 2020! 

Hvorfor Drivkraft?

I KUPA brenner vi for vekst i Nord-Norge. Som ett av de største innovasjons- og rådgivningsselskapene ser vi at vårt nettverk av etablerte bedrifter, oppstartsbedrifter, kunnskapsmiljøer, investorer, banker og finansielle aktører strekker seg nasjonalt og internasjonalt. Nettverk er en viktig katalysator for utvikling og vekst, og vi har stor tro på å skape det gjennom å samle dere til Drivkraft 2020!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
OM KUPA:

KUPA er ett av Nord-Norges største innovasjons- og rådgivningsselskap. Vi jobber stedsuavhengig, og hjelper startups og bedrifter å utvikle og kommersialisere nye produkter og tjenester, utarbeide forretningsmodell og strategi, hente kapital, effektivisere produksjon og implementere kvalitetssystemer. Vårt kundeløfte er drivkraft for utvikling. 

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med saker for:

Lyst å vite mer?

Jeg ønsker vite mer om hva KUPA kan bistå med!

Skroll til toppen

La oss ta en prat!

Vi kontakter deg

Hopp rett ned til innholdet