Arctic Accelerator søker årets startups

Den nordnorske akseleratoren for teknologi og industri har i år fjernet aldersgrensen for opptak! Dette gjør at vi kan samle alle de beste forretningsidéene og oppstartsbedriftene i Nord-Norge til en spennende Demo Day i juni 2020! 

Arctic Accelerator er akseleratorprogrammet som dekker hele Nord-Norge. Programmet støttes av Lundin Foundation, Innovasjon Norge og Siva og drives av KUPA. Samarbeidspartnerne strekker seg fra Kunnskapsparken Helgeland, Kunnskapsparken Bodø, Norinnova i Tromsø og Kunnskapsparken Origo i Alta.

søknadsfrist arctic accelerator
OVER SEKS MÅNEDER FÅR DU ET KOSTNADSFRITT UTVIKLINGSPROGRAM (VERDI 200.000,-) + MULIGHET TIL Å VINNE MINST 100.000,-

Programmet foregår over seks måneder og består av fire samlinger. Mellom samlingene får hvert team kontinuerlig oppfølging fra mentor og nødvendig eksperthjelp. Samlingene foregår over hele Nord-Norge, og deltakelse, reise og opphold er gratis. Deltakelse i programmet utelukkes ikke av å være en del av et inkubatorprogram eller annen type støtte.

Vi søker skalerbare forretningsidéer og startups i Nord-Norge. Vi ser spesielt etter
forretningsidéer som møter globale trender innen digitalisering og bærekraftig utvikling. Eksempler på relevante bransjer kan være sjømat, maritim, energi, bygg og anlegg, annen industri, IT, reiseliv og teknologi i kaldt klima.

Vi tilbyr tett mentoroppfølging og tilgang til eksperter innenfor ditt område gjennom programmets utstrakte nasjonale og internasjonale nettverk. Du får intensiv opplæring om forretningsutvikling og mulighet til å stikke av med hovedpremien på 100.000,- under Demo Day. I tillegg vil du møte potensielle investorer og samarbeidspartnere gjennom samlingene som kan hjelpe deg å skalere forretningidéen raskere.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
OM KUPA:

KUPA er ett av Nord-Norges største innovasjons- og rådgivningsselskap. Vi jobber stedsuavhengig, og hjelper startups og bedrifter å utvikle og kommersialisere nye produkter og tjenester, utarbeide forretningsmodell og strategi, hente kapital, effektivisere produksjon og implementere kvalitetssystemer. Vårt kundeløfte er drivkraft for utvikling. 

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med saker for:

Lyst å vite mer?

Jeg ønsker vite mer om hva KUPA kan bistå med!

Skroll til toppen

La oss ta en prat!

Vi kontakter deg

Hopp rett ned til innholdet