Ane-Marthe Sani tilbake som rådgiver i KUPA

Tidligere fylkesråd for plan og økonomi i Troms fylkeskommune, Ane-Marthe Sani, er fra 1. februar tilbake i stillingen som rådgiver i KUPA.

«Nord-Norge kryr av bra folk og bedrifter med gode ideer. Jeg håper å kunne bidra til å realisere noen av disse. Gjennom KUPA kan jeg fortsette å være en brikke for vekst og utvikling, og det ser jeg fram til. Jeg gleder meg til å jobbe fra Flow Coworking, som gir meg et skikkelig inspirerende fellesskap»

Ane-Marthe er tilknyttet KUPAs kontor på Flow Coworking i Tromsø og vil arbeide med utvikling og gjennomføring av prosjekter og oppdrag innenfor KUPAs satsingsområder i hele Nord-Norge, med spesielt fokus på kunder i Tromsøregionen. Sani har hatt permisjon fra rådgiverstillingen i KUPA fra juni 2017, da hun tiltrådte som fylkesråd.

«KUPA er et industrirettet innovasjons- og rådgivingsselskap. Våre kunder er i hovedsak oppstartsbedrifter, etablerte bedrifter og klynger i vekst om omstilling, men vi har også oppdrag for offentlig sektor. Ane-Marthe har med sin erfaring både fra yrkeslivet og som politiker opparbeidet en kompetanse som er verdifull både for våre kunder og for KUPAJeg er derfor svært tilfreds med å kunne ønske henne velkommen tilbake til oss» 

Trond Slettbakk
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
OM KUPA:

KUPA er ett av Nord-Norges største innovasjons- og rådgivningsselskap. Vi jobber stedsuavhengig, og hjelper startups og bedrifter å utvikle og kommersialisere nye produkter og tjenester, utarbeide forretningsmodell og strategi, hente kapital, effektivisere produksjon og implementere kvalitetssystemer. Vårt kundeløfte er drivkraft for utvikling. 

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med saker for:

Lyst å vite mer?

Jeg ønsker vite mer om hva KUPA kan bistå med!

Skroll til toppen

La oss ta en prat!

Vi kontakter deg

Hopp rett ned til innholdet