Bli en del av et levende coworking-miljø

Naboskapet mellom de ulike bedriftene i Equinor-bygget vil være en enorm ressurs for fremtidige leietakere. Foto: Deadline

 
 

Som en del av Kupas tilbud til gründerbedrifter i Harstad har du nå mulighet til å leie kontorplass i Equinor-bygget.


Assisterende direktør i Kupa, Line Backer-Grøndahl, gleder seg veldig til å få nye naboer. Hun tror muligheten vil åpne opp mange dører for både enkeltpersoner og oppstartsbedrifter i Harstad-området.

– Ved å bli vår nye nabo vil du ikke bare få tilgang til moderne fasiliteter, men også nettverksbygging med noen av de største selskapene i regionen, sier Backer-Grøndahl.

Naboskapsgoder

Backer-Grøndahl mener naboskapet mellom de ulike bedriftene i Equinor-bygget vil være en enorm ressurs for fremtidige leietakere.

– Ikke bare vil du dele kontorbygg med internasjonalt kompetansemiljø som Equinor, men også nyte godt av fordelene ved å være en del av et pulserende, innovativt miljø med lokale bedrifter, sier Backer-Grøndahl.

I tillegg ramser hun opp fordeler som; Byens beste kantine, tilgang til eget gymrom på bygget og muligheten for forfriskende havsbad i Vågsfjorden.

– Jeg tror at leietakere vil kunne bygge sterke relasjoner ved å benytte fellesarealene. Onsdagsbadingen har blitt en skikkelig hit blant de som ikke er redd for kaldt vann! Smiler Backer-Grøndahl, som selv er en helårsbader.


Tilpassede kontorløsninger

Enten du er på utkikk etter en plass i et levende coworking-miljø, eller et privat kontor for et voksende team, mener Backer-Grøndahl at Kupa har noe å tilby.

Se våre kontorløsninger


– Når vi deler kontorlandskap blir det lettere å dra nytte av hverandres kompetanse og nettverk, slik at vi sammen kan skape et innovativt og fremoverlent miljø i regionen, avslutter Backer-Grøndahl.


 

Vil du vite mer?

Kunne du tenke deg å leie kontorplass? Ta kontakt for en uforpliktende prat og omvisning.


Kontaktperson:

Carina Lamo

Kontor- og prosjektstøtte

carina@kupa.no / 934 13 015

 
 
Forrige
Forrige

Fra gründer til leder søker nye deltakere

Neste
Neste

Bedriftsnettverk og grønn omstilling: Suksesshistorien bak Energiklyngen Nord (EKN)